11/3/10

Alfonso absolució, alfonso llibertat!

- Situació actual a l´apartat de Notícies i Imatges -
URGENT!!!
Des d´aquest matí, 8 d´abril de 2010, el nostre amic i company Alfonso està empresonat a la Model de Barcelona!

Esteu atentes a properes convocatòries,

Ara més que mai:

ALFONSO LLIURE !!!

Els fets es remunten al maig del 2007 al transcurs d´una manifestació en defensa dels Espais Alliberats a Barcelona. En aquell cas, més de cinc-centes persones van quedar envoltades per un dispositiu desproporcionat per part de la policia autonòmica catalana, els Mossos d’Esquadra, que entre d´altres, empraren una arma il·legal, el Kubotán, segons el su propi reglament d´aquell moment.
Amb aquest aparell, intimidaren i agrediren als i les manifestants. En aquest context, un agent va ser agredit per un jove, tot just després de que aquest punxés a una noia que es manifestava.
Al cap d´un dies, el jove Alfonso H. era detingut al seu domicili, acusat de ser l’autor d’aquesta resposta; desprès de ser jutjat dins un procès ple d´irregularitats, actualment i des del 8 d´abril de 2010, es troba complint una pena de 3 anys de presó pels càrrecs que se li imputen.
Arrel d´aquesta situació tan inverosímil, hi ha una campanya en marxa, de caire informatiu, tant al carrer com en actes públics i en tot un seguit de diferents espais; aquest bloc és una eina més, on trobareu les notícies, articles i escrits, fes un cop d´ull i plantejat:

Què faries si et punxessin amb un kubotán?

Tres anys de presó per defensar-se d´una agressió?